Side Area Image

Minu Markt Heemskerk

Halal Slagerij | Groente & Fruit | Kruiden | Noten | Delicatessen |

Beethovenstraat 5
1962 EK
Heemskerk

+31 251 292 807
mymail@gmail.com

Over ons

Eerlijkheid duurt het langst en dat is zeker het aller belangrijkst. Daar geloven wij in. Alle team leden van Minu Markt. Dat is waar Minu Markt volledig achter staat. Je betaalt als consument bij Minu Markt niet voor de verpakking, maar voor het product! De inhoud is uiteindelijk waar je gebruik van maakt, de verpakking gaat de prullenbak in.

Zoveel mogelijk transparantie als maar mogelijk is. Bij Minu Markt zie en voel je wat je koopt doordat de verpakkingen zacht en transparant zijn. Geen kleine lettertjes en geen rare ingrediënten. De producten worden niet verstopt achter mooie foto’s, of verpakkingen die voor meer dan de helft gevuld zijn met lucht.

Alle bedrijfsactiviteiten en producten van Minu Markt komen voort vanuit de gedachte dat eerlijkheid het aller belangrijkst is. Met deze gedachte is Minu Markt in 2015 begonnen met haar eerste fysieke Supermarkt in Heemskerk. Na het succes in Heemskerk is in 2018 de 2e vestiging in Alkmaar gestart. Dit is het begin van de groei. Er zullen nog veel meer vestigingen verschijnen in de rest van het land, om zoveel mogelijk mensen te voorzien van pure artikelen.

Pure producten verkopen betekent niet pure winst voor het bedrijf, maar pure eerlijk naar de klanten. Dat is uiteindelijk waar we het voor doen. Voor de consumenten, voor jou. Dagelijks komen er honderden tevreden klanten per vestiging en daar zijn we trots op. Alle teamleden van Minu Markt proberen zoveel mogelijk advies te geven, advies vanuit het hart. Met als doel: een tevreden klant, die lekker gaat eten.